menu

Webinar relatieweek

Webinar relatieweek
Het ons al enige tijd bezighoudende corona virus, heeft helaas ook gevolgen voor onze relatiedagen bij Hobaho. De gebruikelijke manier om onze klanten te ontvangen is gezien de maatregelen niet mogelijk. Gelukkig kunnen we wel digitaal met u het gesprek aan gaan. Zo worden alle marktbroei proeven digitaal vastgelegd en vindt onze themamiddag dit jaar plaats door middel van een webinar.

Meld u nu aan voor dit webinar op woensdag 13 januari van 13.30 – 15.30 uur via onderstaande link:


https://www.webinartv.nl/hobaho-agenda/digitale-relatieweek-hobaho-by-dummen-orange/Het thema is:

Afzet anno 2021

 

Woensdag 13 januari

 

13.30 – 14.10 uur

Bloembollenafzet anno 2021

Henk Westerhof, voorzitter Royal Anthos

 

Henk Westerhof zal ons meenemen in de ontwikkelingen in de afzet van bloembollen. Hoeveel zicht heeft de sector eigenlijk op de bewegingen in de markt en zijn ketenpartijen in staat daarop goed in te spelen of is meer ketensamenwerking gewenst? In het afgelopen jaar is er veel gebeurd en wat gaan wij hier in de toekomst allemaal van merken?

 

14.10 – 14.50 uur

Import- en Exportstromen Royal FloraHolland anno nu en richting toekomst

Eline van den Berg, Specialist Supply Chain Royal FloraHolland

 

Eline van den Berg zal in haar verhaal stil staan bij de huidige aanvoer- en afzetstromen van Royal FloraHolland en het effect van de veranderende supply chain afgelopen jaar. Wat zal het effect zijn op prijsvorming en afzet in de komende jaren? En wat voor andere positieve en negatieve effecten kunnen we verwachten voor de jaren die gaan komen.

 

14.50 – 15.30 uur

Afzet van tulpen en meer

Winfried Versluis, eigenaar Flowers Connect Tulips & More

 

Flowers Connect had een bijzonder jaar in 2020 bij het regisseren van de verkoop van tulpen en andere producten. Volop actief in het nieuwe seizoen, wat zijn de huidige effecten van de coronacrisis op de verkoop en wat voor effect zullen zij hier de komende jaren nog terug gaan zien. Een mooi verhaal uit de dagelijkse praktijk.


Blok 13 januari van 13.30 - 15.30 uur alvast in uw agenda. Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen aan de sprekers. Deze zullen na de presentatie worden gesteld. Deze week delen wij u een link waarop u zich kan aanmelden voor het webinar. Na inschrijving krijgt u direct een deelname link voor het webinar. 

 

Misschien ook interessant

21 mei

Mooie prijzen op groene veiling