menu

Vacature Teeltmedewerker

Vacature Teeltmedewerker

Ben jij de enthousiaste Teeltmedewerker die ons team wil komen versterken? Lees dan even verder en neem contact op met Arno Verkley.


Functie inhoud
Hobaho is gespecialiseerd in de veredeling, vermeerdering en opkweek van jong plantmateriaal van onder andere de bolgewassen Gladiool, Hyacint, Lelie, Narcis en Tulpen variëteiten. Als Teeltmedewerker werk je samen in een team met enthousiaste medewerkers in de uitvoerende werkzaamheden voor onze veredelingsactiviteiten. De koers wordt bepaald door de collegae op de afdeling veredeling op het gebied van de nieuwe strategieën. Je werkt op locatie Lisse met een totaal oppervlakte van 2.500 m2 glas en 15.000 m2 buitenteelt. Jij ondersteunt op het gebied van de uitvoerende werkzaamheden zoals veredeling, opplanten, gewasverzorging en rooiwerkzaamheden zowel binnen als buiten. 

Je bent continue met de groei van het gewas bezig op operationeel niveau, door zelf de teeltwerkzaamheden uit te voeren. Zowel tussen het gewas als achter de klimaatcomputer beoordeel je het gewas. Als Teeltmedewerker krijg je ruim de tijd om te groeien in je rol. Je zult met de specialisten op locatie meekijken als het gaat over het energieverbruik, de maandcijfers, de teelturen en teeltnormen. Je wordt je bewust van de juiste verhouding tussen kwaliteit van het gewas en de kosten die het met zich meebrengt. Kortom een heel veelzijdige en uitdagende functie waarbij je zowel binnen als buiten werkt.

Functie eisen
• Je hebt MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur een tuinbouwopleiding; 
• Je hebt teeltkennis en weet deze toe te passen op onze teelt of bent bereid dit te leren; 
• Je hebt ervaring in de sierteeltsector, bij voorkeur bloembollenteelt;
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
• Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op gebied van verduurzaming in de keten; 
• Je hebt de drive om elke dag te verbeteren; 
• Je bent bereid om ook buiten reguliere werktijden te werken;
• Je voelt je thuis tussen de bollen en vindt het fascinerend hoe gewassen groeien.

Wij bieden
Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Hobaho biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en investeert in gezondheid en veiligheid van haar medewerkers. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Stuur je motivatie en CV aan Arno Verkley (Manager Operations), averkley@hobaho.nl Ook voor vragen kan je bij hem terecht via mail of telefoon via 06-53391507.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Misschien ook interessant

10 april

Groene Veiling Lybo Veredeling op 18 april 2024

25 maart

Donderdag 28 maart laatste veildag zomerbloeiers

28 februari

Kwekersvereniging Remarkable en Testcentrum voor Siergewassen klaar voor de toekomst!