menu

Succesvolle actie HAYA

Succesvolle actie HAYA
De uitreiking van de cheque van de HAYAcintenactie heeft plaatsgevonden. Op de foto is te zien hoe John van der Slot en Gert-Jan Hogervorst namens alle snij- en bol-op-pot hyacintenkwekers een cheque overhandigen aan Joris Krouwels (AYA ambassadeur) en Mieke Schreuder, coördinator HAYAcintenactie. Het AYA zorgnetwerk bedankt alle hyacintenkwekers en sponsoren voor hun tomeloze inzet aan deze actie.


Hart onder de riem voor AYA’s en hyacintenkwekers
Veel mensen die kanker hebben (gehad) maken zich zorgen om het coronavirus. Zeker ook de jonge patiënten, genaamd de AYA’s. Begrijpelijk, als kankerpatiënt ben je vaak kwetsbaarder. De coronacrisis raakt ook de economie hard. De gehele bloemen- en sierteeltsector verkeert door de uitbraak van het coronavirus in zwaar weer. Afgelopen januari hebben de hyacintenkwekers zich belangeloos ingezet voor het AYA Zorgnetwerk. Daarom wil het AYA Zorgnetwerk zowel alle jongvolwassenen met kanker als de hyacintenkwekers een hart onder de riem steken.
Het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’ Zorgnetwerk organiseerde voor de zesde keer deze hAYAcintenactie samen met de Nederlandse bol-op-pot én snij-hyacintenkwekers, waarmee we een bedrag van €37.398,46 ophaalden. De slogan van AYA voor deze actie is “Koop hyacinten en steun jonge mensen met kanker”. Graag draaien wij het nu om:
“Koop hyacinten en steun hiermee de hyacintenkwekers in Nederland!” 

Hobaho is mede-sponsor van het HAYAcintenactie.
 

Misschien ook interessant