menu

Start Bloembollenveiling op 7 juli

Start Bloembollenveiling op 7 juli
Dinsdag 7 juli start de bloembollenveiling te Lisse. Zoals vorige jaren is er ook voor iedere koper, verkoper en transporteur, die op deze dag handel doet met Hobaho een overheerlijke slagroomtaart.

Ronald van Gijlswijk is vanaf 2020 de nieuwe veilingmeester van de bollenveiling die Hobaho ieder jaar houdt. 7 juli komt de eerste catalogus online van dit jaar, en vanaf 2 juli kan er al worden aangevoerd. Via de veiling kunnen kwekers hun bollen in aanbod geven, en broeiers, groothandel, kleinschalige retail en exporteurs hun assortiment inkopen en/of hun zendingen compleet maken.

Voordelen online bloembollenveiling:
  • Gemak
  • Goede kwaliteit
  • Diversiteit aanbod
  • Kleinere aantallen in te kopen
  • Transparant
  • Werkwijze bloembollenveiling:
De veiling start om 15.00 uur in de middag en sluit de volgende dag om 08.00 in de ochtend. Dezelfde dag worden alle verkochte bollen nog naar de inkoper getransporteerd. Het proces bij deze online veiling verloopt automatisch. De automatisering maakt dat de prijsvorming transparant tot stand komt en vast staat bij sluiten van de veiling. Alle partijen gaan tegelijk online met iedereen een gelijk kans en de deadline is strikt. Tien minuten na de afronding van de veiling gaan de eerste koop- en vrachtbrieven naar de betrokken partijen.

Heeft u interesse of vragen, neem dan contact op met Ronald van Gijlswijk, tel. 0653-845133, e-mail: rvangijlswijk@hobaho.nl

Misschien ook interessant

29 juli

29ste editie Bollenstreek in Bedrijf in Voorhout