menu

Relatiedagen Hobaho: 10 - 12 januari 2023

Relatiedagen Hobaho: 10 - 12 januari 2023

Kom tijdens onze relatiedagen van 10 t/m 12 januari onze ca. 80 soorten vroege broeitulpen bewonderen. Daarnaast hebben wij

  • Dagelijks koffie/thee met wat lekkers
  • Dagelijks buffetlunch van 12.00 tot 13.30 uur
  • Gevarieerde productshow in de ontvangsthal
  • Inspirerende retailpresentatie met voorjaarsboeketten

Woensdag 11 januari

Informatiemiddag met als thema:  “Een nieuw vertrekpunt”

14.00 – 14.45 uur          Bart van Meurs, productontwikkelaar Division Q

Bart van Meurs is productontwikkelaar en oprichter van Division Q, het gloednieuwe zusterbedrijf van Koppert Cress dat zich volledig richt op duurzame innovatie in de tuinbouw.

Eén van zijn vele projecten is het opzetten van aquathermie bij Koppert Cress. Met aquathermie wordt warmte uit oppervlaktewater gewonnen, zodat deze na opslag in een seizoensbuffer, in de winter gebruikt kan worden om de kas te verwarmen. Aquathermie kan hiermee een serieus alternatief zijn voor aardgaswarmte. Division Q werkt daarnaast aan diverse andere innovaties, veelal samen met innovatieve startups. Op weg naar emissieloze tuinbouw.

14.45 – 15.30 uur          Joost Wesselman, eigenaar van Wesselman Flowers en Tulpen.nl

In deze uitdagende tijd wordt de ondernemersgeest van Joost Wesselman alleen maar groter. Zijn bedrijven blijven groeien en proberen in een gesloten keten eerlijke tulpen te leveren die de consument blij maken. Of het nu gaat om de productie, het transport en de verwerking van tulpen, levering aan de retail of rechtstreekse verkoop via de webshop, elke dag wordt er geleerd en worden weer stappen voorwaarts gemaakt. Hoe ziet de markt voor broeitulpen er komend jaar uit, en welke voorwaartse stappen heeft Joost Wesselman nog op zijn lijstje staan?

15.30 – 16.00                Bezoek marktbroeishow met uitleg bij de vroege broeitulpen

16.00 – 17.00                Netwerkborrel

Vol = Vol. Aanmelden voor deze middag kan door te mailen naar receptie@hobaho.nl.

Misschien ook interessant

18 januari

Groene veiling V.o.f. van Haaster uit Den Helder