menu

Nieuwe Commercieel Directeur

Nieuwe Commercieel Directeur

Per 1 mei 2022 treedt Theo Aanhane als nieuwe commercieel directeur in dienst bij Hobaho. Met de benoeming van Theo Aanhane haalt Hobaho een ervaren manager met kennis van de sierteeltsector en een waardig opvolger van de huidige directeur Sam van Egmond in huis. Sam van Egmond gaat eind juni, na meer dan 17 jaar werkzaam te zijn geweest bij Hobaho, met pensioen.


Theo Aanhane komt uit de bollenstreek. Hij heeft diverse management functies bekleed bij bedrijven in de sierteeltsector, zoals bij bloemenveiling FloraHolland en Eurofins Agro. Het laatste bedrijf is in de sector bekend als laboratorium en kennispartner op het gebied van o.a. bemesting en bodem- en plantgezondheid. Vanuit deze posities heeft Theo Aanhane ruim kennis opgedaan in onder andere de bloembollensector ten aanzien van teelt, handel en export. De komende jaren gaat Theo Aanhane de positionering en commerciële activiteiten van Hobaho verder uitbouwen.

 

Hobaho is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in de bemiddeling en de veiling van bloembollen, knollen en vaste planten. Naast bemiddeling houdt Hobaho zich ook bezig met ketendiensten, licentiebeheer en het ontwikkelen van nieuwe rassen die voldoen aan de eisen van de markt van de toekomst. Hobaho streeft naar optimale dienstverlening waarbij transparantie en betrouwbaarheid bepalende factoren zijn.

Misschien ook interessant

6 april

First Lady Jill Biden doopt Nederlandse tulp die haar naam draagt