menu

Hobaho voor het eerst deelnemer in de Lentetuin

Hobaho voor het eerst deelnemer in de Lentetuin
Hobaho kwekersverenigingen nemen dit jaar voor het eerst deel aan de Lentetuin Breezand. Van donderdag 27 februari tot en met maandag 2 maart 2020 wordt de 40ste editie van de Lentetuin gehouden in het ZAP-complex in Breezand. Dit jaar is het thema: “Voorjaar in tropische sferen!

Hobaho draagt de lentetuin een warm hart toe en is dit jaar niet alleen standhouder, maar ook inzender. In onze collectieve tuin showen wij producten van onze kwekersverenigingen: Blue Pearl, Casino, Double Future, Future Fritillaria, Markglory, Marklily, Muscari Supply, Remarkable en United Calla. Hiermee willen we de kwekersverenigingen en United Calla een podium bieden met hun rassen.

Ons doel is om de nieuwe rassen van onze kwekersverenigingen in de schijnwerpers te zetten op deze grote tropische lenteshow in Breezand. Vanwege timing en de vele kwekersverenigingen is het dit jaar een combinatie geworden van nieuwe rassen en bestaand assortiment. Door krachtenbundeling kan op deze manier elke kwekersvereniging deelnemen in Breezand.

Zoals al vele jaren is Hobaho ook aanwezig op de Agri vakbeurs, met een stand waarin mens en product centraal staan. In de stand presenteren wij arrangementen van onze mooie producten maar er is ook volop ruimte om onder het genot van koffie met wat lekkers elkaar te ontmoeten. De intermediairs ontvangen de bezoekers en relaties graag.

 

Misschien ook interessant

10 april

Groene Veiling Lybo Veredeling op 18 april 2024