menu

Hobaho lelieweek ‘on tour’

Hobaho lelieweek ‘on tour’
Hobaho by Dümmen Orange zal van 6 tot en met 10 september ‘on tour’ gaan. In het kader van ons 100 jarig jubileum gaan we de lelieweek dit jaar over een andere boeg gooien. Hobaho gaat dit jaar naar de klanten toe, en daarin krijgen zij informatie over het nieuwe assortiment van de veredelaars, een mooi boeket samengesteld met de nieuwe soorten van de veredelaars De Jong Lelies en Royal van Zanten en een leuke verrassing.

In vijf dagen tijd zal het Hobaho lelieteam en het promoteam de diverse regio’s in Nederland aan doen en bij vele lelie klanten en relaties langsgaan met de promotie bus. Op deze bus staan twee ‘highlights’ van de veredelaars in de schijnwerpers. Voor Royal van Zanten is dit de mooie lange rijkbloeiende roze OT met de naam “Master” en voor De Jong Lelies is dit de warm oranje dubbelbloemige Aziaat met de naam “Scoubidou”.

“Het gaat een bijzondere week worden”, aldus Natasja van Ruiten, marketing specialist Hobaho. Een keer geen huisshow opbouwen, maar juist de klanten zelf bezoeken op hun eigen locatie. In ons huidige jubileum jaar hebben we veel tegenslag gehad in de uitvoering van onze plannen i.v.m. de corona maatregelen. Bij de plannen draait het voornamelijk om onze klanten, want zij zijn de motor van onze organisatie. De veredelaars De Jong Lelies en Royal van Zanten waren direct enthousiast en door flyers achter te laten en een mooi boeket laten zij de klanten kennis maken met hun nieuwe rassen.

Met de Hobaho lelieweek ‘on tour’ zullen er dit jaar geen lelies te zien zijn of activiteiten plaatsvinden in Lisse.

Misschien ook interessant