menu

Hobaho Lelieweek 2023

Hobaho Lelieweek 2023

De Hobaho Lelieweek 2023 vindt plaats van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 september met op woensdagmiddag onze relatiemiddag met als thema 'Crisiscommunicatie in de bloembollensector'.

U bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen bij onze uitgebreide lelie presentatie en een broodje mee te eten tijdens de dagelijkse lunch. 

De Hobaho lelieweek 2023 omvat:

  • Meer dan 80 vazen met lelies en potlelies van veredelaars (Vletter & Den Haan, Royal van Zanten, De Jong Lelies, Jan de Vries)
  • Breed assortiment lelies van broeiers
  • Dagelijks gratis lunch van 12.00-13.30 uur
  • Informatieve bijeenkomst met als thema Crisiscommunicatie in de bloembollensector

 


Woensdagmiddag 13 september 2023

Thema: Crisiscommunicatie in de bloembollensector

In de huidige tijd wordt niet alleen maar de boodschap ‘Bloemen houden van mensen” verkondigd. Er is een groeiende en mondige groep mensen die anders tegen bloemen aankijkt vanwege maatschappelijke standpunten zoals duurzaamheid, gezondheid en welzijn. Tijdens onze themamiddag zullen twee experts hun licht laten schijnen op deze ontwikkelingen en tips geven hoe je hier in communicatie het beste mee om kunt gaan.

14.30 uur Dr. Annette Klarenbeek – Lector aan de Hogeschool Utrecht

Dr. Annette Klarenbeek is lector communicatie in digitale transitie aan de Hogeschool in Utrecht en de Hanzehogeschool. In 2013 werd Annette door Logeion tot Communicatievrouw van het jaar benoemd. Daarnaast won zij ook de publieksprijs. In haar onderzoek richt zij zich op de menselijke factor als belangrijkste drijfveer van veranderingen in de beroepspraktijk. De vraag hoe bepaalde waarden in het gesprek worden geformuleerd en hoe inzicht daarin vertaald kan worden naar een effectieve communicatiestrategie (bij crises). In haar presentatie zal zij stilstaan bij de pragmatische stappen die genomen kunnen worden in het geval van weerstand tegen de uitoefening van ons bloembollenvak.

15.15 uur Erik Wegewijs – spreker

Erik Wegewijs was onder andere Officier bij de Special Forces van het Korps Commandotroepen. Inmiddels zet Wegewijs zijn kennis en ervaring in om professionals en teams te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Ook is hij bekend als hoofdinstructeur van de Videoland-serie Special Forces Vips. Erik Wegewijs maakt ogenschijnlijk complexe problemen behapbaar. Wat hem typeert is het gebruik van klare taal die voor iedereen toegankelijk is: zijn no-nonsense manier van communiceren zorgt er daarnaast voor dat hij niet alleen snel tot de kern komt, maar ook anderen kan leren deze kern te herkennen. Hij zal stilstaan bij het omgaan met de mentale druk die steeds meer wordt neergelegd bij de ondernemers in het lelie- en bloembollenvak breed.

16.00 uur Afscheid Algemeen Directeur, Foeke Gardenier, met aansluitend een receptie/borrel

Aansluitend aan de presentaties nemen we officieel afscheid van onze Algemeen Directeur, Foeke Gardenier. Onder leiding van Foeke heeft Hobaho zich ontwikkeld tot een solide, betrokken en innovatieve speler in de bloembollensector. Actief in bemiddeling, veredeling en R&D, veilen, licentiebeheer en ketendiensten. Na 1 oktober blijft Foeke nauw betrokken bij de Dümmen Orange-organisatie. In zijn nieuwe rol zal hij als adviseur en interim manager transformaties en veranderingen begeleiden, en gaat hij Dümmen Orange vertegenwoordigen in uiteenlopende brancheorganisaties. Tijdens de receptie/borrel is er de gelegenheid om afscheid te nemen van Foeke Gardenier

Vanwege de beschikbare ruimte en catering, vragen wij u zich aan te melden voor de themamiddag door een email te sturen naar receptie@hobaho.nl

Op donderdag 14 en vrijdag 15 september kunt u vrij binnenlopen en een kijkje nemen bij de lelies van de veredelaars en broeiers

 

 

 

 

Misschien ook interessant