menu

Fotograaf William Rutten geeft praktische tips tijdens lelieweek

Fotograaf William Rutten geeft praktische tips tijdens lelieweek

Tijdens de lelieweek van Hobaho van 14 tot en met 16 september zal William Rutten, bekend van onder andere het RTL programma "Het Perfecte Plaatje",  praktische tips geven op het gebied van fotografie en social media. In zijn presentatie zal hij stil zijn bij de kracht van een goed beeld en de kracht van social media. William Rutten is één van de twee sprekers op de thema middag van Hobaho op woensdag 14 september. De tweede spreker is Tessa Triesscheijn van Bloemenbureau Holland. Haar verhaal zal aandacht besteden aan content marketing en social media en hoe men dit op een effectieve manier kan inzetten.


William Rutten is al 35 jaar fotograaf en heeft in die jaren al vele beroemdheden van over de hele wereld voor zijn lens gehad, van Henny Vrienten tot aan Lady Gaga. Vanwege zijn rol als jurylid in het RTL programma ‘Het Perfecte Plaatje” heeft hij nationale bekendheid verworven.

Stuur eigen beelden in 

Stuur een of meerdere eigen lelie beeld(en) toe, en William Rutten zal in zijn presentatie een aantal van de ingestuurde beelden voorzien van praktische tips. Leliebeelden kunt u toesturen naar nvanruiten@hobaho.nl. Deadline voor het insturen van de beelden is maandag 5 september as.

We sluiten deze creatieve middag af met een borrel en barbecue.  Aanmelden voor deze themamiddag en barbecue kunt u door een email te sturen naar receptie@hobaho.nl

Open huis

Op donderdag 15 en vrijdag 16 september kunt u vrij binnenlopen en een kijkje nemen bij de lelies van de veredelaars en broeiers. Met meer dan 80 vazen met lelies van veredelaars Vletter & Den Haan, Royal van Zanten, De Jong Lelies, Jan de Vries en meerdere broeiers is er meer dan genoeg te zien. Ook kunt u een kijkje nemen in de opgezette pop-up fotostudio waar een professionele fotograaf en bloemenarrangeur sfeerbeelden maken met lelies.

We zien u graag in week 37  langskomen. De koffie en/of lunch staan voor u klaar.

 

Misschien ook interessant

28 februari

Kwekersvereniging Remarkable en Testcentrum voor Siergewassen klaar voor de toekomst!