menu

Elektrisch oplaadpunt bij Hobaho

Elektrisch oplaadpunt bij Hobaho

Sinds kort is het voor bezoekers van Hobaho mogelijk om een elektrische auto op te laden. Het oplaadpunt staat halverwege ons parkeersterrein aan de kant van de kas. Er zitten twee stekkeraansluitingen op, zodat tegelijkertijd twee auto’s kunnen opladen.


Net als bij ieder openbaar laadpunt kunt u na het insteken van de stekker, door de laadpas voor de kaartlezer te houden, het opladen starten. Als het laden klaar is, houdt u de laadpas weer voor de lezer en stopt het laden en wordt de stekker ontgrendeld. Daarna kan de stekker verwijderd worden. Via de laadpas wordt het gebruik van het laadpunt geregistreerd. De kosten voor de transactie en de verbruikte stroom wordt in rekening gebracht bij de gebruiker. Het opladen van een volledig lege accu naar volledig vol zal over het algemeen tussen de 7 en 8 uur in beslag nemen.

Het is uiteraard de bedoeling dat de parkeervakken bij het oplaadpunt alleen worden gebruikt voor het opladen van elektrische auto’s en voor zolang als de auto wordt opgeladen. Na het opladen dient de auto dus verwijderd te worden.

Mocht u storing ervaren bij het opladen, bijvoorbeeld als de stekker na het opladen niet verwijderd kan worden, kunt u dit melden bij Gerd Rotteveel. Mobiele nummer: 06- 38 697 797 of via de receptie (tel. 0252-434600).

Misschien ook interessant

22 april

Groene veiling Purple Prince bij Kortstra-Kwant

23 februari

Marktbroeishow Hobaho tijdens de Flowerbulb Businessdays

6 april

First Lady Jill Biden doopt Nederlandse tulp die haar naam draagt