menu

Corona virus enorme impact op bloembollensector

Corona virus enorme impact op bloembollensector
Het moge duidelijk zijn dat het COVID-19 virus inmiddels op de hele samenleving en dus ook op onze sector een onmiskenbare invloed heeft. We hebben de beelden allemaal op het journaal gezien van de gestorte bloemen in de vuilcontainer, maar ook de mooie initiatieven van het zorgpersoneel dat in de bloemen wordt gezet vanwege hun fantastische inzet.


U vraagt zich misschien af wat de huidige situatie betekent voor de dienstverlening die u van ons gewend bent. Daar kunnen we kort over zijn: net als in de afgelopen jaren staat Hobaho onverminderd voor u klaar. En nu vooral om een luisterend oor te zijn. Te vernemen welke impact de huidige situatie op uw bedrijf heeft, en wat u nog meer gaat verwachten in deze onzekere situatie. Heeft u vragen, neem dan telefonisch contact op met onze intermediairs. Zij zijn dagelijks in nauw contact met de directie en management voor directe reactie daarop.

Hobaho intermediairs, management en directie hebben al een reeks van vragen en mogelijke ontwikkelingen vernomen, en de risico’s en onzekerheid zijn groot. Hobaho staat voor uw klaar en zal binnen onze mogelijkheden, een bijdrage leveren aan deze ongekende situatie. Ook hebben wij dagelijks contact met belangenorganisaties en marktpartijen in onze sector om te onderzoeken hoe met elkaar stappen te kunnen zetten om het verlies zoveel mogelijk te beperken

Wij wensen een ieder veel gezondheid toe en hopen dat we elkaar binnen niet al te lange tijd weer persoonlijk kunnen spreken.

Misschien ook interessant

13 maart

Hobaho treft maatregelen vanwege Corona