menu

Collega Bram van der Heijden overleden

Collega Bram van der Heijden overleden

Tot onze grote ontsteltenis is op donderdag 19 januari 2023 na een kort ziekbed op 66 jarige leeftijd overleden onze collega Bram van der Heijden.

Bram is 14 jaar werkzaam geweest bij Hobaho B.V. Hij is gestart als logistiek medewerker Bloembollenveiling. Naarmate de jaren vorderden is de functie van Bram uitgebreid tot logistiek voorman en kunnen we wel zeggen dat het ‘zijn’ veiling werd. Met zijn team zorgde hij er tot in de puntjes voor dat alle (geveilde) bollen op de juiste manier werden aangeleverd en na verkoop weer werden opgehaald. Kwam een transporteur later of eerder, dan was Bram degene die hem opwachtte en verder hielp.

In de voor veilen minder drukke periode, konden we op Bram rekenen voor allerlei werkzaamheden. Heel veel tulpen, hyacinten en lelies zijn door hem bij onze relaties opgehaald.  Daarnaast bood hij de helpende hand bij de opbouw en afbouw van beurzen en hielp hij met regelmaat mee in de kassen van het Testcentrum voor Siergewassen.

We denken aan zijn vrouw Lida, zijn kinderen en kleinkinderen en wensen hen ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd.

“Bram, wat zullen we je gaan missen.” 

Directie & Medewerkers Hobaho B.V.


Misschien ook interessant