menu

Nieuw belevingsconcept ‘The Tulip Barn’

Nieuw belevingsconcept ‘The Tulip Barn’
“The Tulip Barn” is een nieuw concept op het gebied van bloemenbeleving voor jong en oud. Op de locatie 3e Loosterweg 130 in Hillegom, in het hart van de bollenstreek, zal “The Tulip Barn” tot minimaal zondag 9 mei geopend zijn.

Midden tussen de bloemenvelden in Hillegom geniet je van de unieke Outdoor Instagram Experience met maar liefst 400.000 kleurrijke tulpen. De bezoekers kunnen bij “The Tulip Barn” genieten van ruim 175 verschillende soorten tulpen, geplant in een regenboog van kleuren op een halve hectare grond. De tulpen zijn geplant in bedden van 1,5 meter, waardoor men zonder moeite afstand kan houden en corona-proof dagje uit van kan maken. Ook is er een authentieke bloemenkas die omgebouwd is tot een sfeervolle horeca-gelegenheid, waar men heerlijke versnaperingen “to go” kan afhalen.

De regenboogmengsels zijn speciaal samengesteld met vele soorten die variërend van vroeg tot laat bloeien, waardoor ze garant staan voor een langdurig bloeiseizoen.  Naast vele variëteiten uit de eigen kwekerij is een groot deel van de tulpen door Hobaho intermediair  Marcel Noppen voor Ruigrok Flowerbulbs ingekocht. “The Tulip Barn” is een initiatief van Romy Ruigrok, dochter van Simon en Lian Ruigrok van Ruigrok Flowerbulbs uit De Zilk. Naast de teelt van tulpen, hyacinten, narcissen en crocussen exporteert dit familiebedrijf vele bloemenbollen naar de Verenigde Staten en Canada.

 

 

Maybe also interesting

12 maart

Nieuwe kwekersvereniging Allium Globemaster

16 november

Nieuwe directeur Hobaho plant eerste bollen in Keukenhof