Vernieuwing centraal tijdens Hobaho Relatieweek

Vernieuwing centraal tijdens Hobaho Relatieweek

Datum: 17 december 2019

Traditioneel organiseert Hobaho in de eerste volle werkweek van het nieuwe jaar de Relatieweek. Van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 januari 2020 staat de locatie van Hobaho aan de Van Slogterenweg in Lisse bol van de activiteiten.

Dinsdag 7 t/m donderdag 9 januari:

  • Gratis koffie/thee met wat lekkers
  • Gratis buffetlunch
  • Productshow in ontvangsthal
  • Retailpresentatie met voorjaarsboeketten
  • Marktbroeishow in het Testcentrum voor Siergewassen
Tijdens de relatieweek verwachten we ca 80 soorten vroege tulpen te kunnen tonen. Tot en met maart 2020 komen ca 200 cultivars voorbij in de kassen.

Onze intermediairs zijn dagelijks aanwezig in het Handelscentrum. Zij zijn gaarne bereid u rond te leiden in de Marktbroeishow. Wilt u lunchen met uw intermediair? Maak dan een afspraak.

Tijdens deze dagen zal er een informatiestand van Hobaho Online te vinden zijn. Voor al uw vragen over ons digitale platform, kunt u daar terecht. Ook kunnen wij u ter plekke laten zien hoe bepaalde onderdelen werken.

Woensdag 8 januari

THEMA: Veranderende businessmodellen

14.00 – 14.45 uur
Nieuwe Businessmodellen en Nieuwe Economie
Dr. Mw. Gertrud Blauwhof MBA – Lector Innoverend ondernemen en Managing Partner in Synergie Organisatieadvies

Dr. Gertrud Blauwhof is socioloog, bedrijfskundige en gepromoveerd op het onderwerp innovatie en innovatieprocessen. In haar presentatie zal zij stilstaan bij veranderingen in de informatie, deel en circulaire economie. Via concrete praktijkvoorbeelden geeft zij inzicht in de interessante, maar ook belemmerende elementen van die business modellen voor de bloembollensector.

14.45 – 15.30 uur
“Wat kan de bloembol leren van de pieper?”
Gerard Backx, CEO van HZPC

HZPC is een mondiale speler in de teelt en export van pootaardappelen en uitgangsmateriaal. Het bedrijf heeft in Nederland circa 40% van de export van pootaardappelen in handen. Welke veranderprocessen heeft HZPC doorgemaakt in de groei van een relatief klein bedrijf tot een grote mondiale speler in de aardappelsector. En wat hebben deze veranderingen betekent voor de organisatie en zijn doelgroepen. Het veranderende business model van HZPC geeft veel interessante ‘learnings’ voor de bloembollensector. Kortom, wat kan de bloembol leren van de pieper!

We sluiten de middag af met een hapje en drankje.

Wij ontmoeten u graag in ons pand aan de Prof. van Slogterenweg 2 te Lisse. Aanmelden voor deze middag kan door te mailen naar receptie@hobaho.nl.

facebook Deel op Facebook
twitter Plaats op Twitter
email Stuur link naar een vriend
printer Print deze pagina
‹ Terug naar overzicht