Vacature Teeltmedewerker

 

 Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze veredelingsactiviteiten in bollen voor het onderdeel Testcentrum voor Siergewassen in Lisse, zoeken wij een:

Teeltmedewerker

Functie inhoud
De bloembollen tak van Dümmen Orange is gespecialiseerd in de veredeling, vermeerdering en opkweek van jong plantmateriaal van onder andere de bolgewassen Calla, Gladiool, Hyacint, Narcis en Tulpen variëteiten. Als Teelt Medewerker werk je samen in een team vol enthousiaste medewerkers in de uitvoerende werkzaamheden voor onze veredelingsactiviteiten. De koers wordt bepaald door de collegae op de afdeling veredeling op het gebied van de nieuwe strategieën. Je werkt op onze locatie in Lisse met een totaal oppervlakte van 2.500 m2 glas en 15.000 m2 buitenteelt. Jij ondersteunt op het gebied van de uitvoerende werkzaamheden zoals veredeling, opplanten, gewasverzorging en rooiwerkzaamheden zowel binnen als buiten.
Je bent continue met de groei van het gewas bezig op operationeel niveau, door zelf de teeltwerkzaamheden uit te voeren. Zowel tussen het gewas als achter de klimaatcomputer beoordeel je het gewas. Als Teelt Medewerker krijg je ruim de tijd om te groeien in je rol. Je zult met de specialisten op locatie meekijken als het gaat over het energieverbruik, de maandcijfers, de teelturen en teeltnormen. Je wordt je bewust van de juiste verhouding tussen kwaliteit van het gewas en de kosten die het met zich meebrengt.
Kortom een heel veelzijdige en uitdagende functie met zowel binnen als buiten werk!

Functie eisen
Je hebt MBO+ werk- en/of denkniveau, bij voorkeur een tuinbouwopleiding;
Je hebt teeltkennis en weet deze toe te passen op onze teelt of bent bereid dit te leren;
Je hebt ervaring in de sierteeltsector, bij voorkeur bloembollenteelt;
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming in de keten;
Je hebt de drive om elke dag te verbeteren;
Je bent bereid om ook buiten reguliere werktijden te werken;
Je voelt je thuis tussen de bollen en vindt het fascinerend hoe gewassen groeien.


Hobaho
Hobaho by Dümmen Orange gevestigd te Lisse, is een vooraanstaand bedrijf in de sierteeltsector met circa 70 medewerkers. Hobaho vervult als intermediair in de bloembollensector een spilfunctie in de handel van bloembollen. Daarnaast worden nieuwe soorten in de diverse bloembollengewassen veredeld en vermarkt. In 2016 is Hobaho onderdeel geworden van Dümmen Orange.
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. Wij bieden een marktconform salaris en goede pensioenregeling.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande link.

https://bit.ly/2YIwa9A

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Arno Verkley (Manager Operations), via 0252-434777.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.