menu

Vacature teeltmedewerker

Vacature teeltmedewerker

Dümmen Orange is een internationaal toonaangevend veredelingsbedrijf gefocust op snijbloemen, bollen, tropisch planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze veredelingsactiviteiten in bollen voor het onderdeel Testcentrum voor Siergewassen in Lisse, zoeken wij een enthousiaste:

Teeltmedewerker

Functie inhoud

De bloembollen tak van Dümmen Orange is gespecialiseerd in de veredeling, vermeerdering en opkweek van jong plantmateriaal van onder andere de bolgewassen Calla, Gladiool, Hyacint, Lelie, Narcis en Tulpen variëteiten. Als Teeltmedewerker werk je samen in een team met enthousiaste medewerkers in de uitvoerende werkzaamheden voor onze veredelingsactiviteiten. De koers wordt bepaald door de collegae op de afdeling veredeling op het gebied van de nieuwe strategieën. Je werkt op onze locatie in Lisse met een totaal oppervlakte van 2.500 m2 glas en 15.000 m2 buitenteelt. Jij ondersteunt op het gebied van de uitvoerende werkzaamheden zoals veredeling, opplanten, gewasverzorging en rooiwerkzaamheden zowel binnen als buiten.

Je bent continue met de groei van het gewas bezig op operationeel niveau, door zelf de teeltwerkzaamheden uit te voeren. Zowel tussen het gewas als achter de klimaatcomputer beoordeel je het gewas. Als Teeltmedewerker krijg je ruim de tijd om te groeien in je rol. Je zult met de specialisten op locatie meekijken als het gaat over het energieverbruik, de maandcijfers, de teelturen en teeltnormen. Je wordt je bewust van de juiste verhouding tussen kwaliteit van het gewas en de kosten die het met zich meebrengt. Kortom een heel veelzijdige en uitdagende functie waarbij je zowel binnen als buiten werkt.

Functie eisen

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur een tuinbouwopleiding;
  • Je hebt teeltkennis en weet deze toe te passen op onze teelt of bent bereid dit te leren;
  • Je hebt ervaring in de sierteeltsector, bij voorkeur bloembollenteelt;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op gebied van verduurzaming in de keten;
  • Je hebt de drive om elke dag te verbeteren;
  • Je bent bereid om ook buiten reguliere werktijden te werken;
  • Je voelt je thuis tussen de bollen en vindt het fascinerend hoe gewassen groeien.
 

Hobaho

Hobaho in Lisse, is een vooraanstaand bedrijf in de sierteeltsector met circa 70 medewerkers. Hobaho vervult als intermediair in de bloembollensector een spilfunctie in de handel van bloembollen. Daarnaast worden nieuwe soorten in de diverse bloembollengewassen veredeld en vermarkt. Meer informatie vind je op www.hobaho.nl en www.dummenorange.com.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is, met een informele en open werksfeer.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Stuur je motivatie en CV naar Jobs.NL@DummenOrange.com. Indien je vragen hebt over deze positie, neem dan contact op met Arno Verkley (Manager Operations), via 06-53391507.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.