Terugblik op geslaagde 1e Lelieweek

Terugblik op geslaagde 1e Lelieweek

Datum: 04 oktober 2015

Hobaho heeft van 16 t/m 18 september haar eerste lelieweek georganiseerd. Er werden 120 soorten lelies getoond van 9 veredelaars in het pand aan de Prof. van Slogterenweg 2 te Lisse. Naast het product waren er diverse workshops. Ruim 300 kwekers, broeiers, exporteurs en bloemenhandelaren, waaronder veel jonge ondernemers, hebben Hobaho bezocht.

 
Met het organiseren van de lelieweek heeft Hobaho niet alleen als doel om de nieuwe leliesoorten te laten zien maar ook om ketenpartners elkaar te laten ontmoeten en de samenwerking op te zoeken. “Dat is ook de reden dat we een programma hebben samengesteld waarbij o.a. FloraHolland het marktbeeld en marktplan lelie heeft gepresenteerd”, aldus Linda van der Slot, Marketing manager bij Hobaho.
 
Hiernaast heeft Superflora een toelichting gegeven hoe zij de samenwerking met zowel hun klanten als leveranciers optimaliseren. Daarin staat samenwerking voorop en dat betekent vooral open kaart spelen maar ook dat iedereen zijn bijdrage levert in datgene waar hij goed in is en zo echt waarde toevoegt.  PPO heeft een goede bijdrage geleverd met enkele workshops door Peter Vreeburg en Casper Slootweg over PlAMV en emissiereductie. De workshops werden goed bezocht.
 
Hobaho heeft besloten dat de Lelieweek ook in 2016 weer op de agenda komt in september.
 

facebook Deel op Facebook
twitter Plaats op Twitter
email Stuur link naar een vriend
printer Print deze pagina
‹ Terug naar overzicht
Intermediair
Werk 0252 43 47 38
Mobiel 06 51 38 94 75
Fax 0252 43 46 38
E-mail