Amarine belladiva, uniek en duurzaam product

Amarine belladiva, uniek en duurzaam product

Datum: 11 oktober 2018

De Amarine belladiva® is een kruising tussen Nerine Bowdenii en Amaryllis belladona en kenmerkt zich door grote bloemen, volle bloei en een lange houdbaarheid, zowel op de vaas als in de tuin. Het product is duurzaam omdat het te telen is bij koudere temperaturen en geen bestrijdingsmiddelen nodig heeft. Een met recht milieuvriendelijk product. De Amarine belladiva® is verkrijgbaar in bolmaat 16/20 en in de kleuren donker- en lichtroze.

Lange houdbaarheid
De Amarine belladiva® is een prachtige snijbloem, die bekend staat om haar lange houdbaarheid op de vaas. De bloemen worden voornamelijk buiten geteeld. De bloem is verkrijgbaar in de maanden augustus tot en met november, voornamelijk bij vakbloemisten en gespecialiseerde webwinkels. De belladiva komt zowel mono als in een boeket volledig tot haar recht.

Herfstbloeier
Eenmaal geplant in de tuin, zit de bol in het tweede jaar in zijn natuurlijke habitat. De Amarine belladiva® is een meerjarig gewas en elk jaar geeft de bol meer bloemen. Tegen kouder weer, wind en regen is deze unieke bol opgewassen, en wordt dan ook wel herfstbloeier genoemd. De bollen gaan het voorjaar de grond in, en houden van kalkrijke grond. Wanneer alles in de tuin is uitgebloeid, komt de Amarinebelladiva® met grote mooie bloemen. Buiten in de volle grond, kan de bol ook in potten worden geplant. Het gewas blijft groen, ook nadat de bloemen hartje winter zijn uitgebloeid.

De Amarine belladiva® is geselecteerd door de bedrijven Bas van Keulen uit Heemskerk en Agrofleur Select uit Roelofarendsveen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hobaho-intermediair Rob Müller ( 06-51389739).

 

facebook Deel op Facebook
twitter Plaats op Twitter
email Stuur link naar een vriend
printer Print deze pagina
‹ Terug naar overzicht
Intermediair
Werk 0252 43 47 23
Mobiel 06 53 93 06 24
Fax 0252 43 46 23
E-mail