Marketing & promotie

Via een kwekersvereniging is het eenvoudig en effectief om ook gezamenlijk promotie activiteiten op te starten. Door de krachtenbundeling ontstaat er meer slagkracht en zodoende zal ook de communicatie boodschap effectiever zijn dan wanneer u dit als individueel bedrijf doet.

Bovendien is het interessant voor ketenpartners om samenwerkingen op te starten en gezamenlijk de verkoop te stimuleren.
Wanneer u samen met Hobaho een kwekersvereniging opricht, kunnen wij u van dienst zijn met het opstellen van een marketingplan en het uitvoeren van promotie activiteiten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van marketing binnen kwekersverenigingen, neem dan contact op met  Natasja van Ruiten,
tel: 06 - 25 475 804.


Een kleine impressie van de mogelijkheden:


Responsive website met helder assortimentsoverzicht:
Product- of assortimentsfolder, eventueel inclusief productfotografie:Inspiratiefotografie inclusief de organisatie van de bloemen, modellen, locaties:Plaatsing van uw beelden op onze online Beeldbank
Alle beelden van onze kwekersverenigingen worden op een laagdrempelige manier beschikbaar gemaakt voor alle schakels in de keten, gratis en zonder login.
Neem een kijkje op de beeldbank: www.hobaho.nl/beeldbankDeelname aan shows en beurzen: