u bevindt zich hier : Home > Bemiddelen

Hobaho: Specialist in bemiddelen

Hobaho is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen vragers en aanbieders van bol- en knolgewassen en vaste planten, alsmede in de advisering en financiële afwikkeling. Dagelijks zijn 35 intermediairs actief om invulling te geven aan de wensen van onze klanten. Klanten van Hobaho zijn actief in de professionele productie, handel en export van bol- en knolgewassen en vaste planten. Daarnaast richt een groot deel van de bemiddeling zich op gebruikers van bollen voor de teelt van bolbloemen als tulpen, lelies, hyacinten en gladiolen.

De intermediair die bij u past

Hobaho intermediairs werken zelfstandig of in teamverband. Afhankelijk van uw bedrijfsprofiel en persoonlijke wensen zoeken wij de intermediair die bij u past. Zo worden uw belangen zo optimaal mogelijk behartigd.

Advies en begeleiding
Onze intermediairs doen meer dan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Ook op het gebied van advisering, begeleiding en bemiddeling staan wij u graag bij. Indien nodig maken we daarbij gebruik van ondersteunende afdelingen binnen de organisatie. Uiteindelijk verzorgt Hobaho ook voor u de administratieve afhandeling, incasso en uitbetaling. Dat is voor u wel zo gemakkelijk, overzichtelijk en betrouwbaar.
 
Handige links