Hobaho: Specialist in bemiddelen

Hobaho is gespecialiseerd in het verbinden van vraag en aanbod in de markt van bol- en knolgewassen en vaste planten. Een team van 30 gespecialiseerde intermediairs adviseert u graag. Door intern goed samen te werken ontstaat er een breed kennisnetwerk en creëren we overzicht in de markt. Op die manier komt voor alle partijen de beste prijs tot stand en kunnen we uw rendement op de lange termijn verbeteren.

 
Uw voordelen:
 • De beste transactie
 • Administratieve ontlasting (oa Edi): afhandeling, incasso, uitbetaling
 • Juridische ondersteuning bij geschillen
 • Financiële zekerheid
 • Onafhankelijk advies van product- en marktspecialisten
Hobaho Online
 
Hobaho biedt haar relaties toegang tot  Hobaho Online. 24/7 heeft men direct toegang  tot overzichten van  overeenkomsten, aan- en verkoop transacties, facturen en recapitulaties.

De digitale dienstverlening van Hobaho sluit perfect aan bij de wensen en eisen die de ondernemer in de bloembollensector stelt aan zijn administratie. Hobaho Online is betrouwbaar, efficiënt, veilig, gebruiksvriendelijk en altijd beschikbaar.
 
In het kort:
 • Hobaho Online biedt continu een actueel overzicht van de overeenkomsten en facturen.
 • De gebruiker heeft toegang tot het digitale archief van eigen overeenkomsten, overzichten van aan- en verkopen en van alle facturen die ontvangen zijn van Hobaho.
 • De gegevens exporteren naar Excel.
 • Vijf gebruikers per bedrijf hebben toegang tot Hobaho Online.
 • Hobaho Online is 100 procent veilig.
 • Klantvriendelijk systeem.
 • Hobaho Online bespaart tijd en draagt bij aan een actuele en overzichtelijke administratie.
 • Tijdens kantooruren kan men altijd rekenen op professionele ondersteuning.
 • Persoonlijke inlogcode en wachtwoord. 

Transactie administratie van Hobaho
Routing van een overeenkomst
Alle definitieve bemiddelingsovereenkomsten worden door de Transactie administratie van Hobaho verzonden via e-mail, fax en/of post. Vanaf het moment dat een intermediair van Hobaho de transactie op zijn laptop heeft ingevoerd, hebben verkoper en koper binnen 30 minuten de definitieve overeenkomst via e-mail ‘in huis’. Wanneer een intermediair op het bedrijf aanwezig is en niet in de gelegenheid is met zijn laptop verbinding te maken met de centrale Hobaho computer, kan hij er ook voor kiezen een proforma overeenkomst te maken. De definitieve overeenkomst gaat dan diezelfde middag bij Hobaho met de postverzending mee.
 
EDI en Hobaho Online
De administratie van Hobaho voldoet aan alle voorwaarden voor  EDI ( Electronic Data Interchange) voldaan. Hobaho maakt het mogelijk om via EDI de (koop)overeenkomsten te verzenden. Ook is het mogelijk dat Hobaho via EDI de XML-leveringsnota en XML-bewijs van ontvangst ontvangt. Voor verdere informatie zie www.edibulb.nl
 
Aanmelden Hobaho Online
Om van Hobaho-Online gebruik te kunnen maken dient men zich eenmalig te registreren via de knop “Aanmelden” op het Inlogscherm op de homepage van deze website. Na aanmelding ontvangt men binnen enkele werkdagen per post gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer men de eerste keer inlogt wordt verzocht het wachtwoord te wijzigen. Hierna kan men onbeperkt gebruik maken van Hobaho Online

Wat heeft u nodig op uw pc?
Om de koopovereenkomsten te openen op uw pc heeft u Acrobat Reader nodig. Dit is gratis te downloaden van internet via link: http://www.adobe.com/nl/products/acrobat/readstep2.html.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een medewerker van de Transactie administratie (In- en Verkoopbureau) van Hobaho, telefoon (0252) 434 706. Mailen kan ook: IVBadmin@hobaho.nl.